Poker theorie

Voor een beginnende pokerspeler is het niet makkelijk te winnen van spelers die het spel al een tijd spelen. Het is daarom van belang dat je eerst veel informatie over poker leest. Begin gewoon eens beginner artikelen te lezen over de poker variant die je wilt gaan spelen. Zorg ervoor dat je weet welke starthanden je moet spelen en de waarde van je hand.

Ook tips kunnen je een heel eind op weg helpen. Ook heel belangrijk is dat je altijd geconcentreerd blijft spelen. Sla je op tilt dan kan het nog weleens voorkomen dat je al je geld of chips verliest en je weer helemaal over nieuw moet beginnen. Het is daarom ook aan te raden om aan bankrollmanagement te doen. Dit houd in dat wanneer je bijvoorbeeld $200 ter beschikking hebt, je aan tafels gaat spelen waar je met maximaal $10 aan kunt deelnemen. Dit voorkomt weer dat je in 1 keer al je geld of chips verliest. Veel pokerspelers zijn zeer gedisciplineerd en houden zich ook aan de regel om maar een bepaald bedrag per dag te verliezen. Hebben ze een belofte aan zichzelf gemaakt om maar $400 per dag te verliezen, verliezen ze dan het bedrag stoppen ze met spelen en proberen het de volgende weer terug te winnen. Je zorgt er zo voor dat je altijd rustig blijft en voorkomt dat tilt je spel gaat overnemen. Lees om te beginnen met poker eens meer informatie bij www.pokertheorie.nl

 

Poker voor gevorderden

Heb je de beginselen onder de knie, dan is het niet de bedoeling dat je stopt met poker leren spelen. Ga gewoon verder en ga diepgaande strategien lezen en begrijpen. Zorg ervoor dat je kansberekeningen uit je hoofd kent, zodat je aan de poker tafel geen seconde hoeft nadenken over je volgende zet. Je tegenstander zal hierdoor niet zo snel een voorspelling kunnen doen op jouw speelstijl. Gevorderde spelers spelen meestal ook op hogere limieten en professionals op veelal grote pokersites, zou je dus sneller een bankroll willen opbouwen is het verstandig om op een pokersite zoals RedKings Poker te beginnen. Hier spelen voldoende spelers. Alleen zitten op het ongame netwerk minder goede spelers. Heb je eenmaal een bankroll opgebouwd is het tijd om tegen de grotere spelers te spelen. Ook grote live evenementen spelen ligt dan binnen handbereik.